Vaihdot ja palautukset

Palautus

Kuluttajansuojalain mukaisesti kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla siitä meille 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Räätälöidyt tuotteet, kuten tiettyihin mittoihin leikatut kankaat, eivät ole palautus- ja vaihtokelpoisia.

Peruuttamisilmoitus on tehtävä selkeästi sähköpostiimme osoitteeseen info@unicafashion.fi tai antamalla kirjallinen ilmoitus palautetun tuotteen mukana. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä pakkauksissaan, käyttämättömiä, myyntikuntoisia ja turvallisesti pakattuja palautuslähetystä varten. Mikäli palautettua tuotetta on käytetty ostajan lakisääteisen huolellisuusvelvollisuuden vastaisesti, yritys pidättää oikeuden periä poistot tuotteen koko hintaan asti palautuskulut mukaan lukien.

Jos palautettu tuote oli osa kampanjaa, jossa ostohetkellä tarjottiin ilmaista tuotetta, tämä tuote on palautettava alkuperäisessä kunnossaan palautetun tuotteen mukana. Jos ilmaista tuotetta ei palauteta, vähennämme sen arvon palautetun tuotteen hyvityksestä. Tilauksen peruuntuessa tuote on palautettava viipymättä ja viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksesta alla olevaan palautusosoitteeseen. Palauttajan on ehkä toimitettava todisteet, kuten palautuskuitti, siitä, että tavara on palautettu määritetyn ajan kuluessa.

Palautusmaksu on 10 €, joka vähennetään asiakkaalle palautettavasta summasta. Kun palautat toimitettua tilausta, ilmoita nimesi, yhteystietosi ja tilausnumerosi.

Palautamme tilauksesta maksamasi summan kuluttajansuojalain mukaisesti alkuperäiseen maksutapaan, jota käytit tilausta tehdessäsi.

Palautusosoite (Posti):

ASIAKASPALAUTUS 673449

Unica Fashion Oy

Suvantokatu 7-9

33100 Tampere

Suomi

Tilauksen noutamatta jättämistä ilman ennakkoilmoitusta ei pidetä tuotteen palautuksena. Asiakkaiden tulee huomioida pakettien säilytysajat noutopisteessä. Jos pakettia ei noudeta määritetyn säilytysajan kuluessa, se palautetaan lähettäjälle. Kaikista noutamattomista paketeista veloitetaan 20€ käsittelymaksu.

Palautukset Suomen ulkopuolelta: Ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme info@unicafashion.fi, ja annamme tarkat palautusohjeet.

Vaihdot

Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen, voit palauttaa tuotteen verkkokauppamme palautusohjeiden mukaisesti ja tehdä sitten kokonaan uuden tilauksen haluamallesi tuotteelle. Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa tuotteen suoraan myymälässämme, jos tietty tuote on saatavilla. Suosittelemme varmistamaan saatavuuden etukäteen. Muista ottaa mukaan alkuperäisen toimituksen mukana tullut lähetyslista.