Maksutavat

Maksu ja maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Verkkosivusto: Paytrailin kuluttajatiedot

Maksutavat Paytraililla:

  • Verkkopankki: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
  • Korttimaksut: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express.
  • Mobiilimaksut: MobilePay, Pivo ja Siirto.
  • Lasku ja erä: Walley (collector).

PayPayl

Voit lähettää ja vastaanottaa maksuja turvallisesti ja sujuvasti verkossa käyttäen PayPalia. PayPalia käyttäessäsi kaikki tietosi ovat turvassa, ja saat sähköpostiisi vahvistuksen jokaisesta tilitapahtumasta. Kun teet tilauksen, summa veloitetaan PayPal-tililtäsi. Ylimääräisiä maksuja ei veloiteta. Jos haluat tietää lisää PayPal-maksuista ja tilin avaamisesta, löydät tiedot heidän verkkosivustoltaan

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostitse. Varmista, että sähköpostiosoitteesi on syötetty oikein. Tilausvahvistus vahvistaa myös käytetyn maksutavan. Jos emme jostain odottamattomasta syystä voi vahvistaa tilaustasi, ilmoitamme sinulle sähköpostitse mahdollisimman pian.